onsdag 19 september 2012

Bilbesiktning

Nu är det dax för den årliga kollen och våra sommardäck är säääämst ever. Står inför dilemmat att antingen köpa nga begagnade eller byta till vinterdäck och besiktiga. Tyvärr får man inte sätta på dem förrän 1 oktober och vi måste besiktiga senast sista september. Kanske de kan göra ett undantag en dag? Får kolla med dom helt enkelt. Jag förstår ju att det bästa är att köpa nya sommardäck för säkerhetens skull men dom är ju inte gratis :/ Ja ja, vi får se vad som händer och sker.

Har varit på ett mycket bra möte idag med en sångerska. Vi får se om vi kommer att paketera oss på ett intressant sätt och sälja gentemot företag och eventbolag. Hon vill även att lilla JAG ska sjunga :) Det kommer bli jättekul att sätta igång med det igen. Vi får se vad vi kommer fram till :)

Många saker på gång men inget klart än. Allt i sinom tid ;) Håller även på att försöka lära mig photoshop, OCH gör mashups. Försökte ju lägga in låten men det gick inte så bra. Men bilden gick bättre :)) Ja ja den är inte klar men tyyyp ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar