söndag 16 december 2012

Birka Cruises

Har tre dagars spelning på Birka Crusies som nu är avklarade. Det har varit full fart och fläkt, både på dansgolvet och på havet. Det har gungat hej vilt :)
Torsdagen var det inte så mkt folk på båten men jag tror jag hade dom flesta på golvet, ha ha. Hur trevligt som helst. Mycket blandad musik som jag spelade. På fredagen var det ett lite yngre klientel, men inte det nytänkande gäng som jag hade tänkt så det blev till att ställa om sig lite i båset och rikta in sig lite på äldre låtar. Nu när jag säger äldre så är jag fortfarande inom 90-2000-talet :) Men elektro och Dubstep gick bort. Däremot blev det mycket förfrågningar på "äldre" RnB, vilket var skoj. Det var en riktig fylla på båten. Fick stänga av musiken mitt under kvällen iom att en kille svimmade av för mkt alkohol. Vakterna kom och försökte "få liv" i honom och när han var bortforslad var det bara att bygga upp golvet igen, suck. Men det gick.
Lördagen var det lite äldre publik, men mer uppdaterad så då manglade jag på ganska rejält och det funkade. Det var en mycket bra stämning på golvet hela kvällen och jag hade bra kontakt med dom och fick stora applåder efter sista låten. :)) Det känns skönt att dom uppskattar mina ansträngningar för att få till en bra kväll för dom att komma ihåg.

Allt som allt var det 3 bra dagar. Sen att jag inte har sovit så mycket pga gungningarna och vågskvalpen mot hyttsidan (bor på nedersta däcket) var en annan visa. I vanliga fall gillar jag när det gungar  men då får det vara regelbundna gungningar så man vaggas, inte slängs omkring handlöst som i helgen, ha ha. Men sömnen får jag ta igen när jag klivit av.

2 kommentarer:

 1. Haha. Härligt! Åkte en massa på båtarna förr när jag spelade med Kingen. Alltid Crewhytterna längst ner. Jag kommer förr eller senare att komma på någon av dina turer! ;-)

  kram

  /Stefan (Hallgren)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så otrevligt av mig att inte svara förrän nu!! Ja kooooom!!!

   Radera